15 Vargje Biblike inkurajuese për Kartolina Get Well

15 Vargje Biblike inkurajuese për Kartolina Get Well
Melvin Allen

Vargjet e Biblës për kartat e shërimit

Kur kemi miq ose anëtarë të familjes që janë të sëmurë, është gjithmonë fantastike t'u bëjmë atyre të shërohen shpejt. Si të krishterë, ne duhet të mbajmë barrën e njëri-tjetrit. Lutuni vazhdimisht për të dashurit tuaj dhe le të përdoren këto Shkrime për t'i lartësuar ata. U kujtoftë atyre dhe juve gjithashtu se është Zoti ynë i Plotfuqishëm që kontrollon të gjitha situatat.

Citate

"Ju dërgoj urime për shërim të shpejtë dhe shëndet të mirë."

Çfarë thotë Bibla?

1. 3 Gjonit 1:2 I dashur mik, shpresoj që gjithçka të jetë mirë me ty dhe të jesh po aq i shëndetshëm në trup sa ju jeni të fortë në shpirt. (Shkrimet e Shpirtit të Shenjtë)

2. Numrat 6:24-26 Zoti ju bekoftë dhe ju ruajtë . Zoti të buzëqeshë dhe të jetë i mëshirshëm me ty. Zoti ju tregoftë favorin e tij dhe ju dhëntë paqen e tij.

3. Jeremia 31:25 Unë do të freskoj të lodhurin dhe do të ngop të ligështuarin.

4. Isaia 41:13 Sepse unë jam Zoti, Perëndia yt, që të kap nga dora e djathtë dhe të thotë: "Mos ki frikë; Un do tju ndihmoj .

5. Sofonia 3:17 Zoti, Perëndia yt, është me ty, Luftëtari i Fuqishëm që shpëton . Ai do të kënaqet shumë me ju; në dashurinë e tij nuk do të të qortojë më, por do të gëzohet për ty me këngë.

Forca

6. Isaia 40:29 Ai i jep fuqi të dobëtit dhe forcë të pafuqishmit.

7. Psalmi 29:11 Zotii jep forcë popullit të tij; Zoti e bekon popullin e tij me paqe.

8. Psalmi 28:7 Zoti është forca ime dhe mburoja ime; tek ai ka besim zemra ime dhe jam ndihmuar; zemra ime gëzohet dhe me këngën time e falënderoj. (Vargjet e Biblës për të qenë mirënjohës)

Ai do të kujdeset për ju.

9. Psalmi 145:20-21 Zoti ruan mbi të gjithë ata që e duan atë, por mbi të gjithë të pabesët do të shkatërrojë. Goja ime do të flasë për lavdinë e Zotit. Çdo krijesë le të lëvdojë emrin e tij të shenjtë në shekuj të shekujve. (vargjet që lëvdojnë Perëndinë)

10. Psalmi 121:7 Zoti do të të ruajë nga çdo e keqe – ai do të ruajë jetën tënde.

11. Psalmi 121:8 Zoti do të ruajë ardhjen dhe shkuarjen tuaj tani dhe përgjithmonë.

Paqe

Shiko gjithashtu: 25 vargje kryesore biblike rreth ngacmimit të të tjerëve (të ngacmosh)

12. Gjoni 14:27  Unë po ju lë paqen, po ju jap paqen time; unë po ju jap jo siç jep bota. Zemra jote të mos shqetësohet dhe të mos ketë frikë.

13. Kolosianëve 3:15 Dhe paqja e Perëndisë le të mbretërojë në zemrat tuaja, për të cilën ju jeni thirrur në një trup të vetëm; dhe jini mirënjohës.

14. Filipianëve 4:6-7 mos u shqetësoni për asgjë, por në çdo gjë, me lutje dhe përgjërime me falënderim, bëjini të njohura kërkesat tuaja Perëndisë. Dhe paqja e Perëndisë, që ia kalon çdo zgjuarësie, do të ruajë zemrat dhe mendjet tuaja në Krishtin Jezus.

Kujtim

15. Mateu 19:26 Por Jezusi i shikoi dhetha: "Për njeriun kjo është e pamundur, por për Perëndinë çdo gjë është e mundur."

Shiko gjithashtu: 50 vargje të rëndësishme biblike për Frymën e Shenjtë (Udhëzues)

Shpërblim

Psalmi 27:1 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im; kujt te kem frike Zoti është kështjella e jetës sime; nga kush të kem frikë? (Mos kini frikë nga vargjet e Biblës)
Melvin Allen
Melvin Allen
Melvin Allen është një besimtar i pasionuar i fjalës së Zotit dhe një student i përkushtuar i Biblës. Me mbi 10 vjet përvojë në shërbime të ndryshme, Melvin ka zhvilluar një vlerësim të thellë për fuqinë transformuese të Shkrimit në jetën e përditshme. Ai ka një diplomë Bachelor në Teologji nga një kolegj i njohur i krishterë dhe aktualisht është duke ndjekur një diplomë master në studimet biblike. Si autor dhe bloger, misioni i Melvin është të ndihmojë individët të fitojnë një kuptim më të madh të Shkrimeve dhe të zbatojnë të vërtetat e përjetshme në jetën e tyre të përditshme. Kur nuk shkruan, Melvinit i pëlqen të kalojë kohë me familjen e tij, të eksplorojë vende të reja dhe të angazhohet në shërbimin e komunitetit.